Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 23 juni 2016

Motie Dillestraat

Gisterenavond heeft D66 Amsterdam Noord tijdens de bestuurscommissievergadering een motie ingebracht om het terrein aan de Dillestraat te verwijderen uit de catalogus voor mogelijke locaties voor zelfbouw.

D66 Amsterdam Noord is van mening dat het plein rondom de Dillestraat een ontmoetingsplek voor jong en oud moet blijven; dit is een aanwinst voor de buurt. Ook de parkeervoorzieningen rondom het plein zijn onmisbaar voor omwonenden.

We hebben ons best gedaan, omdat we graag oa het aanwezige groen en de speelvoorzieningen rondom de Dillestraat willen behouden, maar helaas heeft de motie het niet gehaald, ondanks steun van GroenLinks, BPN en PvdO.

D66 Amsterdam Noord zal zeker het verdere proces blijven steunen en constructief blijven meedenken. Dit geldt ook voor de bewoners, van wie een groot aantal gisterenavond aanwezig waren, ook zij zullen actief deelnemen aan de komende procedures.