Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 29 september 2017

Opening kandidaatstelling SDC

In 2018 kunnen we niet alleen stemmen over de gemeenteraad, maar ook over de leden van de stadsdeelcommissies (SDC). D66 is op zoek naar enthousiaste leden in Noord die kandidaat willen zijn voor de SDC. De termijn om je kandidaat te stellen is verlengd tot en met 17 december 2017.

Kandidaatstellen kan met dit formulier.
Een uitgebreid profiel en achtergrondinformatie vind je hier.

Goed om te weten: de verkiezing verloopt per gebied. Op bijgaande kaart is de verdeling van Noord in drie gebieden (Noord-West, Noord-Oost en Oud-Noord) te zien.

Wil je eerst meer informatie? Uiteraard kun je met vragen altijd terecht bij het bestuur, of bij de Algemene Verkiezingscommissie (AVC) die de kandidaatstellingen en de samenstelling van de kandidatenlijst begeleidt.