Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 30 juni 2018

Levendige themabijeenkomst ‘Veiligheid in het OV’

Sociale veiligheid in het openbaar vervoer was het onderwerp van de eerste themabijeenkomst in Noord van dit jaar. Op 22 juni werd er door het GVB een presentatie gehouden over dit onderwerp. Daarna konden de aanwezigen in gesprek met de spreekster, met handhavers van het GVB en met stadsdeelcommissieleden Elijah Alvares en Margo Andriessen.

Het was een interessante avond in Buurthuis het Anker, waar gesproken werd over de drukte in de stad en het OV, de beste manieren van preventie van overlast, de specifieke situatie in Noord en uiteraard de aanstaande opening van de Noord-/Zuidlijn.

Deze avond was de eerste van een reeks inhoudelijke themabijeenkomsten. D66 Amsterdam Noord wil steeds een ander actueel thema belichten, waar zowel leden als niet-leden informatie kunnen opdoen en in gesprek kunnen gaan. Houd de agenda in de gaten voor volgende bijeenkomsten.