Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 4 juni 2021

Actief worden in de stadsdeelcommissie?

Ook in Amsterdam-Noord groeit D66, we hebben meer leden dan ooit in ons stadsdeel! Niet gek, want ons stadsdeel is volop in ontwikkeling. Des te belangrijker dat we bij de verkiezingen in 2022 goed vertegenwoordigd zijn in de stadsdeelcommissie (SDC) in Noord.

Heb je interesse om namens D66 op de kandidatenlijst te staan voor de SDC? Lees dan hier meer over het profiel en hoe je kandidaat kunt stellen. De aanmeldingstermijn loopt tot en met 3 oktober 2021.

Je kunt voor meer informatie natuurlijk ook altijd contact opnemen via communicatie@d66amsterdamnoord.nl.

NB: Kandidaten dienen op het moment van sluiting van de kandidaatstelling minimaal een half jaar lid te zijn van D66. In uitzonderlijke gevallen kan dispensatie worden verkregen van het landelijk bestuur.